error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Bert Veldman is een boekhoud ondernemer die jou kan assisteren met de financi├źn.

Vul het formulier in en ontvang kosteloze offertes van administratiekantoren in de buurt van Zuidlaren.

Meer weten over Administratiekantoor Bert Veldman uit Zuidlaren? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Heb je iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Bert Veldman neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de complete boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

Meer informatie over deze accountant

Administratiekantoor Bert Veldman bestaat al sinds 19-09-2005 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 02090179. Tot slot zie je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Kosten

Je wil misschien niet een keuze maken voor de boekhouder die de meeste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Wel bevelen we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Neem ook andere aspecten mee in jouw keuzeproces.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant is gespecialiseerd in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze partners een passende offerte uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de kosten van een administrateur er in minder dan een jaar uit doordat zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regelgeving. Je hebt uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het uit handen geeft.

Administratiekantoor Bert Veldman
  • Mensinge 13, 9471HV, Zuidlaren
  • 06-83237830
  • administratie@bertveldman.eu
Branche
Boekhouder
KVK
02090179
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
19-09-2005
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders