Administratiekantoor Bert Dankers is een administratie bedrijf die jou kan assisteren met de administratie.

Vul het formulier in en ontvang vrijblijvende offertes van administratiekantoren in de omgeving van Groesbeek.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Bert Dankers uit Groesbeek. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een ervaren accountant voor nodig? Administratiekantoor Bert Dankers kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Daarnaast leveren ze verschillende specialismes waaronder salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Meer over dit accountancykantoor

Administratiekantoor Bert Dankers is opgericht in 01-10-1985 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 10029103. Daarnaast vind je in deze gids meerdere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Kosten

Wij vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Kies niet alleen op basis van de tarieven. Neem ook andere factoren mee in jouw keuze.

De meeste boekhouders willen alle informatie digitaal geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt.

De ene administrateur is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze administratiekantoren in staat een juiste offerte voor te stellen.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een boekhouder er in kortere tijd dan 12 maanden uit doordat deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.