error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor "Bermar" V.O.F. is een boekhoud expert die jou kan ontzorgen met de financi├źn.

Om goede offertes te ontvangen van administratie bedrijven in de buurt van Wijk bij Duurstede laat je jouw details achter in het formulier.

Zie hier alle details en reviews van Administratiekantoor "Bermar" V.O.F. uit Wijk bij Duurstede. Heb jij iemand nodig voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor "Bermar" V.O.F. kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de gehele boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

Over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor "Bermar" V.O.F. is opgericht in 01-10-1975 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder naar boven halen onder het Kamer Van Koophandel nummer: 30052873. Daarnaast zie je hier andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet kiezen voor een accountant met het minst lage tarief. Om deze reden dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen op basis van de tarieven. Neem ook andere dingen mee in je beoordeling.

Vele administratiekantoren willen alle informatie via de computer aangeleverd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede afweging te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze boekhouders in staat een passende prijsopgave op te sturen.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een accountant er binnen twaalf maanden uit omdat zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en reglementen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.

Administratiekantoor "Bermar" V.O.F.
  • Karolingersweg 228, 3962AP, Wijk bij Duurstede
  • 0343 573268
Branche
Boekhouder
KVK
30052873
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-10-1975
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders