error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Berkouwer is een administratie specialist die jou kan ontzorgen met de administratie.

Om passende offertes in te zien van accountancy kantoren in de regio van Schoonhoven laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Zie hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Berkouwer uit Schoonhoven. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een kundige administrateur voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Berkouwer regelt dit, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de complete administratie ben je aan het juiste adres.

Meer over deze accountant

Administratiekantoor Berkouwer bestaat al sinds 10-12-2017 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 70324549. Daarnaast vind je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Tarieven

We vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl jou ondersteunt met matchen.

Kies niet alleen o.b.v. de prijs. Weeg ook andere factoren mee in jouw keuzeproces.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze partners in staat een juiste offerte uit te brengen.

De meeste mensen halen de kosten van een boekhouder er in kortere tijd dan 12 maanden uit aangezien zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en regels. Je hebt uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor Berkouwer
  • Pascalplein 44, 2871PE, Schoonhoven
Branche
Boekhouder
KVK
70324549
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
10-12-2017
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders