error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Berkleef B.V. is een boekhoud specialist die jou kan ondersteunen met de administratie.

Om passende prijsvoorstellen in te zien van administratie specialisten in de buurt van Amstelveen laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiekantoor Berkleef B.V. uit Amstelveen? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een ervaren accountant bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor Berkleef B.V. regelt dit, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast leveren ze verschillende expertises zoals loonadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Meer informatie over dit bedrijf

Administratiekantoor Berkleef B.V. is opgericht in 15-03-1988 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming opzoeken o.b.v. het KVK-nummer: 33206273. Ook vind je hier meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor een bedrijf die de hoogste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Selecteer niet alleen o.b.v. de prijs. Overweeg ook andere aspecten bij het afwegen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder heeft expertise in de administratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede afweging te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze partners een juiste offerte uitbrengen.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een accountant er in minder dan twaalf maanden uit doordat deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en protocollen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het uitbesteed.

Administratiekantoor Berkleef B.V.
  • Parklaan 5, 1182GJ, Amstelveen
  • 06-25015465
Branche
Boekhouder
KVK
33206273
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
15-03-1988
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders