error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratiekantoor Berkhof of een andere accountant voor je kan betekenen?

Om goede prijsvoorstellen te bekijken van accountants in de buurt van Petten laat jij jouw wensen achter in het formulier.

hier alle details en reviews van Administratiekantoor Berkhof uit Petten. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Berkhof doet dit voor je, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de volledige boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

Over deze accountant

Administratiekantoor Berkhof bestaat al sinds 01-01-1991 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder opzoeken onder het nummer dat bekend is bij de KVK: 37071417. Ook vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

Je wil uiteraard niet kiezen voor een bedrijf die het duurst is. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Wel adviseren we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Neem ook andere dingen mee in jouw keuze.

De meeste boekhouders willen alle administratie digitaal aangeleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur heeft expertise in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo specifiek mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze partners in staat een passende offerte op te sturen.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een administrateur er in kortere tijd dan 12 maanden uit aangezien zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Je hebt uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor Berkhof
  • Korfwaterweg 26, 1755LC, Petten
  • 0226 383336
Branche
Boekhouder
KVK
37071417
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1991
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders