Administratiekantoor Berkhof is een boekhoud specialist die jou kan assisteren met de financiën.

Vul jouw wensen in en ontvang gratis voorstellen van accountants in de buurt van Petten.

Informatie over dit administratiekantoor

Administratiekantoor Berkhof is opgericht in 01-01-1991 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 37071417. Daarnaast zie je in deze gids andere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Om de goede keuze te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze boekhouders een juiste prijsopgave uitbrengen.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Berkhof uit Petten. Een goede administrateur voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Berkhof regelt dit, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast leveren ze andere specialiteiten waaronder salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een boekhouder er binnen een jaar uit aangezien zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Je hebt uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.

Prijzen

We snappen dat je niet teveel geld wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Beslis niet alleen o.b.v. de tarieven. Overweeg ook andere factoren bij het kiezen.

Sommige bedrijven willen alle administratie via mail opgestuurd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt.

De ene boekhouder is gespecialiseerd in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.