error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Administratiekantoor Bergsma B.V. of een vergelijkbare administrateur voor jouw zaak kan betekenen?

Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te ontvangen van boekhoud ondernemers in de buurt van Klazienaveen laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiekantoor Bergsma B.V. uit Klazienaveen? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een ervaren accountant voor nodig? Administratiekantoor Bergsma B.V. kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Daarnaast bieden ze meerdere expertises zoals salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Meer informatie over deze accountant

Administratiekantoor Bergsma B.V. is opgericht in 18-09-2012 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf naar boven halen onder het Kamer Van Koophandel nummer: 56083424. Daarnaast vind je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor een accountant met het minst lage tarief. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Kies niet alleen o.b.v. de prijs. Neem ook andere factoren mee in jouw beslissingsproces.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur heeft expertise in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze partners in staat een op maat gemaakte prijsopgave op te sturen.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een administrateur er in kortere tijd dan twaalf maanden uit omdat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Je hebt uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor Bergsma B.V.
  • Derksweg 1, 7891PK, Klazienaveen
  • 0591 390001
  • www.akpb.nl
  • info@akpb.nl
Branche
Boekhouder
KVK
56083424
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
18-09-2012
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders