Ontdekken wat Administratiekantoor Berends of een soortgelijke boekhouder voor jouw kan doen?

Om goede prijsvoorstellen te bekijken van administratie experts in de omgeving van Leek laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor Berends is opgericht in 01-07-2011 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 53018338. Daarnaast vind je in deze gids meerdere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te maken. Zo zijn onze partners in staat een op maat gemaakte prijsopgave op te sturen.

Aanschouw hier alle details en reviews van Administratiekantoor Berends uit Leek. Heb jij iemand nodig voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratiekantoor Berends doet dit voor je, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de volledige bedrijfsadministratie ben je aan het juiste adres.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een accountant er in minder dan een jaar uit aangezien deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en richtlijnen. Je hebt natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Prijzen

We vinden het logisch dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Wel adviseren we je om niet enkel naar de prijs te kijken. Neem ook andere dingen mee in jouw beoordeling.

Sommige administratiekantoren willen alle gegevens via mail geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt.

De ene accountant heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.