error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratiekantoor Berends of een andere boekhouder voor je kan betekenen?

Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende voorstellen van administratiekantoren in de omgeving van Leek.

Meer weten over Administratiekantoor Berends uit Leek? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een kundige administrateur bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Berends regelt dit, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook bieden ze andere expertises waaronder salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Over deze boekhouder

Administratiekantoor Berends is geopend op 01-07-2011 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 53018338. Tot slot zie je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Prijzen

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor de boekhouder die de meeste kosten rekent. Om deze reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Wel we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Neem ook andere factoren mee in je keuze.

De meeste accountants willen alle administratie digitaal aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant werkt voornamelijk met de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze partners een passende prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een accountant er in kortere tijd dan twaalf maanden uit omdat deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en richtlijnen. Je hebt uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor Berends
  • Tolberterstraat 62, 9351BJ, Leek
  • 0594 514550
Branche
Boekhouder
KVK
53018338
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-07-2011
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders