error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratiekantoor Ben Jansen of een soortgelijke accountant voor je kan betekenen?

Om passende prijsvoorstellen in te zien van boekhoud specialistes in de regio van Steenwijk laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Lees hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Ben Jansen uit Steenwijk. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een goede accountant voor nodig? Administratiekantoor Ben Jansen kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Daarnaast bieden ze andere specialiteiten waaronder loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Over administratiekantoor

Administratiekantoor Ben Jansen bestaat al sinds 01-01-1993 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming naar boven halen o.b.v. het KVK-nummer: 05052127. Daarnaast zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Kosten

Wij snappen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Om deze reden dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Wel bevelen we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere aspecten bij het beslissen.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze accountants een passende offerte uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een accountant er binnen twaalf maanden uit doordat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het uitbesteed.

Administratiekantoor Ben Jansen
  • Het Garnizoen 13, 8332GE, Steenwijk
  • 0521 518146
Branche
Boekhouder
KVK
05052127
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1993
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders