error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratiekantoor Bekooij of een vergelijkbare accountant voor jouw kan doen?

Vul je gegevens in en ontvang kosteloze voorstellen van administratiekantoren in de regio van Waddinxveen.

Meer weten over Administratiekantoor Bekooij uit Waddinxveen? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Ben je op zoek naar iemand voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor Bekooij kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Daarnaast leveren ze verschillende specialiteiten zoals salarisadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Meer informatie over administratiekantoor

Administratiekantoor Bekooij is opgericht in 19-11-1987 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 29031673. Daarnaast zie je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Prijzen

We vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Toch bevelen we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere factoren bij het kiezen.

Sommige boekhouders willen alle informatie via de computer geleverd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze accountants in staat een op maat gemaakte offerte uit te brengen.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een accountant er binnen een jaar uit omdat deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en richtlijnen. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor Bekooij
  • Jan Dorrekenskade-Oost 21, 2741HT, Waddinxveen
  • 0182 640231
Branche
Boekhouder
KVK
29031673
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
19-11-1987
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders