error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Bekking is een boekhoud specialist die jou kan assisteren met de financi├źn.

Om voor jou geschikte offertes te bekijken van administratie experts in Zoetermeer laat je jouw gegevens achter in het formulier.

Zie hier alle details en reviews van Administratiekantoor Bekking uit Zoetermeer. Een administratiekantoor voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor Bekking kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook bieden ze meerdere specialiteiten waaronder salarisadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Over deze boekhouder

Administratiekantoor Bekking bestaat al sinds 20-08-2004 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf naar boven halen op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 27269629. Ook zie je hier meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor met het minst lage tarief. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de prijs. Kijk ook naar andere factoren bij het beslissen.

Sommige accountants willen alle gegevens via de computer opgestuurd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze administratiekantoren in staat een op maat gemaakte prijsopgave uit te brengen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een accountant er binnen 12 maanden uit aangezien deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor Bekking
  • Adigestroom 2, 2721AJ, Zoetermeer
  • 079 3419490
Branche
Boekhouder
KVK
27269629
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
20-08-2004
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders