error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Administratiekantoor BeKa of een soortgelijke accountant voor jouw zaak kan betekenen?

Om goede offertes te ontvangen van accountants in de buurt van De Meern laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiekantoor BeKa uit De Meern? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een kundige administrateur bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor BeKa regelt dit, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook bieden ze verschillende specialiteiten zoals loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Over administratiekantoor

Administratiekantoor BeKa bestaat al sinds 01-01-1990 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder vinden onder het KVK-nummer: 30253303. Tot slot vind je hier andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Kosten

We begrijpen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de prijs. Overweeg ook andere factoren bij het beslissen.

Sommige accountants willen alle informatie via mail aangeleverd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze boekhouders een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de kosten van een accountant er binnen twaalf maanden uit aangezien deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regels. Je hebt natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor BeKa
  • Wiericke 51, 3453MX, De Meern
  • 030-6663392
Branche
Boekhouder
KVK
30253303
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1990
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders