Administratiekantoor BeKa is een boekhoud ondernemer die jou kan assisteren met de boekhouding.

Vul jouw wensen in en ontvang gratis prijsopgaven van administratiekantoren in de regio van De Meern.

Meer weten over Administratiekantoor BeKa uit De Meern? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een goede boekhouder bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor BeKa neemt deze taken over, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Daarnaast leveren ze andere specialismes zoals salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Meer informatie over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor BeKa is opgericht in 01-01-1990 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 30253303. Ook vind je hier meerdere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet kiezen voor een bedrijf die de hoogste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Beslis niet alleen op basis van de tarieven. Weeg ook andere aspecten mee in je keuzeproces.

De meeste bedrijven willen alle gegevens via de computer geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt.

De ene accountant is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze boekhouders in staat een juiste prijsopgave uit te brengen.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er in minder dan 12 maanden uit aangezien zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regelgeving. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.