error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Beenhakker is een boekhoud specialist die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Vul het formulier in en ontvang gratis voorstellen van administratiekantoren in de omgeving van Rijswijk.

Meer weten over Administratiekantoor Beenhakker uit Rijswijk? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een ervaren boekhouder bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Beenhakker regelt dit, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de complete boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

Over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor Beenhakker is opgericht in 01-06-1983 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor naar boven halen o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 27106154. Tot slot zie je hier andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Prijzen

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor met het minst lage tarief. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Beslis niet alleen o.b.v. de prijs. Overweeg ook andere onderdelen bij het kiezen.

Sommige accountants willen alle gegevens via mail geleverd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder heeft expertise in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze bedrijven een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een administrateur er binnen 12 maanden uit omdat deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Je hebt natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor Beenhakker
  • Geestbrugweg 17, 2281CC, Rijswijk
  • 070 3193833
  • www.bonechop.com
  • cjp.beenhakker@hccnet.nl
Branche
Boekhouder
KVK
27106154
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-06-1983
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders