Administratiekantoor Beenhakker is een administratie expert die jou kan assisteren met de boekhouding.

Om goede prijsvoorstellen te bekijken van accountancy kantoren in Rijswijk laat je jouw wensen achter in het formulier.

Over deze boekhouder

Administratiekantoor Beenhakker is opgericht in 01-06-1983 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming opzoeken onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 27106154. Tot slot vind je hier andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze partners in staat een juiste offerte uit te brengen.

Meer weten over Administratiekantoor Beenhakker uit Rijswijk? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een ervaren boekhouder voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Beenhakker neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de totale boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een boekhouder er in kortere tijd dan een jaar uit aangezien zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en reglementen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.

Prijzen

Je wil misschien niet kiezen voor een bedrijf met het minst lage tarief. Vandaar dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Toch bevelen we je aan om niet enkel naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere onderdelen bij het afwegen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene boekhouder is gespecialiseerd in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.