error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Beek is een administratie expert die jou kan assisteren met de boekhouding.

Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende offertes van boekhouders in de omgeving van Alkmaar.

Zie hier alle details en reviews van Administratiekantoor Beek uit Alkmaar. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Beek neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de complete boekhouding ben je aan het juiste adres.

Meer over administratiekantoor

Administratiekantoor Beek is geopend op 01-07-1985 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf naar boven halen op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 37050992. Ook zie je hier andere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet kiezen voor het administratiekantoor die de meeste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Toch adviseren we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere onderdelen bij het beslissen.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur heeft expertise in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede keuze te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze bedrijven in staat een juiste prijsopgave op te sturen.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er in minder dan twaalf maanden uit aangezien zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regels. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.

Administratiekantoor Beek
  • Johannes van Horstoklaan 6, 1816NW, Alkmaar
  • 072 5154753
Branche
Boekhouder
KVK
37050992
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-07-1985
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders