error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor BeCa is een administratie specialist die jou kan assisteren met de administratie.

Vul jouw wensen in en ontvang gratis voorstellen van administratiekantoren in de regio van Holten.

Kosten

Je wil misschien niet een keuze maken voor een bedrijf met het hoogste tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met matchen.

Kies niet alleen o.b.v. de kosten. Overweeg ook andere dingen bij het kiezen.

De meeste bedrijven willen alle gegevens digitaal opgestuurd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt.

De ene accountant is gespecialiseerd in de administratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een boekhouder er in minder dan 12 maanden uit omdat zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en regels. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Om een goede keuze te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze bedrijven in staat een op maat gemaakte prijsopgave op te sturen.

Over deze boekhouder

Administratiekantoor BeCa is opgericht in 19-09-2005 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 05079207. Ook zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Meer weten over Administratiekantoor BeCa uit Holten? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Een goede administrateur voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor BeCa doet dit voor je, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook bieden ze verschillende specialiteiten zoals salarisadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Administratiekantoor BeCa
  • Kolweg 1, 7451AA Holten
  • 0572 320234
  • info@administratiekantoorbeca.nl
Branche
Boekhouder
KVK
05079207
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
19-09-2005
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders