error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratiekantoor BCB of een vergelijkbare administrateur voor jouw kan doen?

Vul het formulier in en krijg kosteloze voorstellen van accountants in de regio van 's-Hertogenbosch.

Meer weten over Administratiekantoor BCB uit 's-Hertogenbosch? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor BCB kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast bieden ze meerdere specialiteiten zoals salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Informatie over deze accountant

Administratiekantoor BCB is opgericht in 01-01-1983 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder vinden op basis van het KVK-nummer: 17103765. Tot slot zie je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Prijzen

We vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Wel raden we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere dingen bij het kiezen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur heeft expertise in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze partners een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een accountant er in minder dan een jaar uit doordat deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regelingen. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor BCB
  • Braspenninglaan 78, 5237NP, 's-Hertogenbosch
  • 073 6890589
Branche
Boekhouder
KVK
17103765
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-1983
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders