error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor BC is een administratie bedrijf die jou kan ondersteunen met de administratie.

Om goede prijsvoorstellen in te zien van boekhoud ondernemers in de omgeving van IJmuiden laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiekantoor BC uit IJmuiden? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een kundige administrateur bij gebruiken? Administratiekantoor BC kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de totale bedrijfsadministratie zit je hier goed.

Meer informatie over accountancykantoor

Administratiekantoor BC is opgericht in 01-06-2017 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor naar boven halen o.b.v. het KVK-nummer: 68841078. Daarnaast vind je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

Je wil misschien niet kiezen voor een bedrijf die de meeste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Wel raden we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere onderdelen bij het beslissen.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via internet. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze boekhouders in staat een juiste offerte uit te brengen.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een administrateur er in minder dan twaalf maanden uit doordat zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regelgeving. Je hebt uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het uit handen geeft.

Administratiekantoor BC
  • Lange Nieuwstraat 78, 1972GP, IJmuiden
Branche
Boekhouder
KVK
68841078
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-06-2017
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders