error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

administratiekantoor Baun is een boekhoud expert die jou kan helpen met de financi├źn.

Vul het formulier in en krijg gratis voorstellen van bedrijven in de buurt van 's-Gravenhage.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van administratiekantoor Baun uit 's-Gravenhage. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een goede accountant bij gebruiken? administratiekantoor Baun kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast bieden ze verschillende specialiteiten zoals salarisadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Informatie over accountancykantoor

administratiekantoor Baun is opgericht in 06-01-2014 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 59727314. Tot slot vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Tarieven

Je wil misschien niet kiezen voor een accountant die de meeste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de tarieven. Overweeg ook andere onderdelen bij het beslissen.

Vele boekhouders willen alle administratie via mail geleverd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant heeft expertise in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze partners een juiste offerte uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een administrateur er in minder dan twaalf maanden uit doordat deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regelgeving. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

administratiekantoor Baun
  • Laan van Meerdervoort 288A, 2563AK, 's-Gravenhage
  • 070-3629900
Branche
Boekhouder
KVK
59727314
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
06-01-2014
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders