error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Batenburg is een administratie bedrijf die jou kan assisteren met de financi├źn.

Vul het formulier in en krijg gratis prijsopgaven van boekhouders in de regio van Sassenheim.

Meer weten over Administratiekantoor Batenburg uit Sassenheim? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Een administratiekantoor voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor Batenburg kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast bieden ze andere specialiteiten waaronder loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Informatie over deze accountant

Administratiekantoor Batenburg bestaat al sinds 11-05-2011 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming opzoeken onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 52671208. Daarnaast zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Prijzen

Je wil misschien niet een keuze maken voor de boekhouder die het duurst is. Dit is de reden dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Toch raden we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere onderdelen bij het kiezen.

Sommige boekhouders willen alle gegevens via de computer geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze administratiekantoren in staat een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een boekhouder er binnen 12 maanden uit aangezien deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor Batenburg
  • Hoofdstraat 123, 2171BA, Sassenheim
Branche
Boekhouder
KVK
52671208
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
11-05-2011
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders