error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Basant is een boekhoud ondernemer die jou kan helpen met de boekhouding.

Om passende offertes te bekijken van accountants in Spijkenisse laat je jouw wensen achter in het formulier.

Zie hier alle details en reviews van Administratiekantoor Basant uit Spijkenisse. Een administratiekantoor voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor Basant neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de volledige administratie zit je hier goed.

Meer informatie over administratiekantoor

Administratiekantoor Basant bestaat al sinds 01-09-2007 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming opzoeken o.b.v. het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 24420416. Daarnaast vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Tarieven

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld wil betalen. Om deze reden dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Kies niet alleen op basis van de kosten. Overweeg ook andere onderdelen bij het beslissen.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze bedrijven een passende prijsopgave uitbrengen.

De meeste mensen halen de onkosten van een administrateur er in kortere tijd dan een jaar uit aangezien deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en protocollen. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor Basant
  • Mies van Oort-Laustraat 6, 3207GB, Spijkenisse
  • 0181 648846
Branche
Boekhouder
KVK
24420416
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-09-2007
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders