error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Administratiekantoor "Barock" of een soortgelijke boekhouder voor jouw kan doen?

Vul je gegevens in en krijg kosteloze voorstellen van accountants in de buurt van Rotterdam.

Meer weten over Administratiekantoor "Barock" uit Rotterdam? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Heb je iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor "Barock" kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de volledige bedrijfsadministratie zit je hier goed.

Meer informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor "Barock" bestaat al sinds 01-08-1989 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder naar boven halen onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 24176838. Tot slot vind je hier andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Prijzen

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor een accountant met het hoogste tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Wel bevelen we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere dingen bij het beslissen.

Vele boekhouders willen alle gegevens via de computer aangeleverd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook handig om je wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze administratiekantoren in staat een op maat gemaakte prijsopgave voor te stellen.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een administrateur er in minder dan twaalf maanden uit aangezien zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Ook heb je uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet doet.

Administratiekantoor "Barock"
  • Veldkersweg 39, 3053JR, Rotterdam
  • 010 4374503
  • barock@planet.nl
Branche
Boekhouder
KVK
24176838
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-08-1989
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders