error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Balk is een administratie specialist die jou kan ondersteunen met de administratie.

Vul het formulier in en ontvang gratis offertes van boekhouders in de regio van Nieuw-Roden.

Meer weten over Administratiekantoor Balk uit Nieuw-Roden? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Ben je op zoek naar iemand voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Balk regelt dit, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Daarnaast leveren ze meerdere expertises zoals loonadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Meer over deze accountant

Administratiekantoor Balk is opgericht in 01-03-2015 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf naar boven halen o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 62747088. Daarnaast vind je in deze gids meerdere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet kiezen voor de boekhouder die het duurst is. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Toch we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere factoren bij het kiezen.

De meeste administratiekantoren willen alle administratie via mail aangeleverd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder heeft expertise in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze bedrijven in staat een juiste prijsopgave voor te stellen.

De meeste mensen halen de onkosten van een administrateur er in kortere tijd dan een jaar uit doordat zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor Balk
Branche
Boekhouder
KVK
62747088
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-03-2015
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders