error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Balans is een administratie specialist die jou kan helpen met de boekhouding.

Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende voorstellen van bedrijven in de omgeving van Oude-Tonge.

Meer weten over Administratiekantoor Balans uit Oude-Tonge? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Een administratiekantoor voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor Balans kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de gehele boekhouding kan je hier terecht.

Meer over administratiekantoor

Administratiekantoor Balans is geopend op 01-09-2009 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder vinden onder het Kamer Van Koophandel nummer: 24470494. Daarnaast vind je op deze pagina meerdere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Tarieven

We snappen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Wel we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere aspecten bij het beslissen.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze partners in staat een op maat gemaakte offerte uit te brengen.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een administrateur er in kortere tijd dan een jaar uit omdat deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regels. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.

Administratiekantoor Balans
  • Uranusweg 23, 3255TS, Oude-Tonge
  • 0187 641145
  • www.akbalans.nl
  • info@akbalans.nl
Branche
Boekhouder
KVK
24470494
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-09-2009
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders