error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Balans is een boekhoud ondernemer die jou kan ondersteunen met de administratie.

Vul het formulier in en krijg vrijblijvende voorstellen van boekhouders in de regio van Blitterswijck.

Meer weten over Administratiekantoor Balans uit Blitterswijck? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor Balans kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook bieden ze andere specialiteiten waaronder loonadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Informatie over dit bedrijf

Administratiekantoor Balans bestaat al sinds 01-05-2005 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming opzoeken op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 12057615. Tot slot vind je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor een bedrijf die minst goedkoop is. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Toch adviseren we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Weeg ook andere dingen mee in je beslissingsproces.

Sommige administratiekantoren willen alle gegevens via de computer geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo specifiek mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze bedrijven een passende prijsopgave uitbrengen.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een accountant er in kortere tijd dan twaalf maanden uit doordat zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regelgeving. Je hebt natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.

Administratiekantoor Balans
  • Van Lyndenstraat 29B, 5863BJ, Blitterswijck
  • 06-27117930
  • www.ak.balans.nl
  • info@ak-balans.nl
Branche
Boekhouder
KVK
12057615
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-05-2005
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders