error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Bakkers is een boekhoud specialist die jou kan helpen met de administratie.

Vul het formulier in en ontvang kosteloze voorstellen van boekhouders in de buurt van Kaatsheuvel.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Bakkers uit Kaatsheuvel. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een kundige accountant bij gebruiken? Administratiekantoor Bakkers kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de totale bedrijfsadministratie ben je aan het juiste adres.

Over administratiekantoor

Administratiekantoor Bakkers is geopend op 02-04-2007 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder naar boven halen o.b.v. het KVK-nummer: 18088072. Ook vind je hier andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Prijzen

We snappen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Toch adviseren we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere dingen bij het kiezen.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant heeft expertise in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze accountants in staat een passende prijsopgave voor te stellen.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een accountant er binnen 12 maanden uit aangezien deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regelingen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.

Administratiekantoor Bakkers
Branche
Boekhouder
KVK
18088072
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
02-04-2007
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders