error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratiekantoor Bakker of een andere administrateur voor jouw kan betekenen?

Om goede kostenplaatjes te bekijken van boekhoud experts in de buurt van Schagen laat je jouw gegevens achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor Bakker uit Schagen? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een ervaren administrateur bij gebruiken? Administratiekantoor Bakker kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de totale administratie kan je hier terecht.

Over administratiekantoor

Administratiekantoor Bakker bestaat al sinds 01-01-1973 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 37037902. Daarnaast zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Prijzen

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor een bedrijf die het duurst is. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou ondersteunt met matchen.

Beoordeel niet alleen op basis van de prijs. Weeg ook andere factoren mee in jouw keuze.

Sommige boekhouders willen alle informatie digitaal opgestuurd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook handig om je wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze administratiekantoren een passende offerte uitbrengen.

De meeste mensen halen de onkosten van een boekhouder er binnen twaalf maanden uit aangezien zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en richtlijnen. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.

Administratiekantoor Bakker
  • Lindenlaan 72, 1741TX, Schagen
  • 0224 297021
Branche
Boekhouder
KVK
37037902
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1973
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders