error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratiekantoor Bak of een andere boekhouder voor je kan betekenen?

Vul het formulier in en krijg vrijblijvende voorstellen van boekhouders in de regio van Alkmaar.

Aanschouw hier alle details en reviews van Administratiekantoor Bak uit Alkmaar. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een ervaren accountant bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Bak regelt dit, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de volledige administratie hoef je niet verder te zoeken.

Meer over dit bedrijf

Administratiekantoor Bak bestaat al sinds 01-08-2011 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming naar boven halen o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 53264185. Ook vind je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Kosten

Wij vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de tarieven. Overweeg ook andere aspecten bij het afwegen.

Sommige boekhouders willen alle gegevens digitaal opgestuurd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant heeft expertise in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze bedrijven een juiste offerte uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een accountant er in minder dan twaalf maanden uit omdat zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en protocollen. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.

Administratiekantoor Bak
  • Klokkengieterstraat 43, 1825AK, Alkmaar
  • 06-47016042
Branche
Boekhouder
KVK
53264185
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-08-2011
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders