error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Baets is een administratie specialist die jou kan assisteren met de boekhouding.

Vul jouw wensen in en ontvang gratis prijsopgaven van boekhouders in de buurt van Veghel.

Kosten

We vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen op basis van de prijs. Kijk ook naar andere factoren bij het beslissen.

Sommige administratiekantoren willen alle gegevens via mail aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt.

De ene boekhouder werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een administrateur er in kortere tijd dan een jaar uit aangezien zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Je hebt uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.

Om de goede keuze te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze boekhouders een juiste offerte uitbrengen.

Over dit administratiekantoor

Administratiekantoor Baets is geopend op 17-02-2005 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder naar boven halen o.b.v. het KVK-nummer: 17174751. Tot slot zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Bekijk hier alle details en reviews van Administratiekantoor Baets uit Veghel. Heb jij iemand nodig voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor Baets kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook bieden ze meerdere specialiteiten zoals salarisadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Administratiekantoor Baets
  • Ypelaar 48, 5467BC, Veghel
  • 0413 280272
  • rbaets@hotmail.com
Branche
Boekhouder
KVK
17174751
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
17-02-2005
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders