error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Baars is een boekhoud specialist die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Vul jouw wensen in en ontvang kosteloze prijsopgaven van accountants in de regio van Landgraaf.

Lees hier alle details en reviews van Administratiekantoor Baars uit Landgraaf. Ben je op zoek naar iemand voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor Baars kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Daarnaast leveren ze andere specialismes zoals loonadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Meer informatie over accountancykantoor

Administratiekantoor Baars is opgericht in 01-01-2016 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming opzoeken onder het KVK-nummer: 64841790. Tot slot vind je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Prijzen

We vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Wel bevelen we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Weeg ook andere aspecten mee in je beoordeling.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant werkt vooral met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze partners een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er binnen een jaar uit aangezien deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor Baars
Branche
Boekhouder
KVK
64841790
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-01-2016
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders