error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor B.A.A.M. Baak is een administratie specialist die jou kan assisteren met de administratie.

Vul het formulier in en krijg vrijblijvende offertes van boekhouders in de omgeving van Lochem.

Meer weten over Administratiekantoor B.A.A.M. Baak uit Lochem? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Heb jij iemand nodig voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor B.A.A.M. Baak neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast leveren ze andere specialiteiten waaronder salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Over deze boekhouder

Administratiekantoor B.A.A.M. Baak is geopend op 01-01-1991 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf naar boven halen op basis van het KVK-nummer: 08053189. Daarnaast vind je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Prijzen

We vinden het logisch dat je niet teveel geld wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Selecteer niet alleen o.b.v. de kosten. Kijk ook naar andere factoren bij het kiezen.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via internet. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder heeft expertise in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook handig om je wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze bedrijven een juiste prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een boekhouder er binnen twaalf maanden uit doordat deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en reglementen. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.

Administratiekantoor B.A.A.M. Baak
  • Schweitzerweg 39, 7242HP, Lochem
  • #N/A
Branche
Boekhouder
KVK
08053189
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1991
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders