error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Administratiekantoor Baaima of een andere boekhouder voor jouw kan doen?

Vul het formulier in en ontvang vrijblijvende voorstellen van administratiekantoren in de regio van Amsterdam.

Lees hier alle details en reviews van Administratiekantoor Baaima uit Amsterdam. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een kundige administrateur bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Baaima neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Daarnaast leveren ze meerdere specialismes zoals loonadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor Baaima is geopend op 01-01-1992 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden o.b.v. het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 33234904. Ook vind je in deze gids andere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

Je wil misschien niet een keuze maken voor het administratiekantoor die de meeste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl je helpt met matchen.

Selecteer niet alleen o.b.v. de kosten. Neem ook andere aspecten mee in je keuzeproces.

Vele accountants willen alle gegevens via de computer opgestuurd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur heeft expertise in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede keuze te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze partners in staat een op maat gemaakte offerte voor te stellen.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een administrateur er binnen 12 maanden uit omdat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor Baaima
  • Kingsfordweg 151, 1043GR, Amsterdam
  • 020 4121397
  • www.kubus.nl
  • amsterdam@kubus.nl
Branche
Boekhouder
KVK
33234904
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1992
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders