error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor B. Willemsen is een administratie specialist die jou kan helpen met de financi├źn.

Vul jouw wensen in en krijg gratis prijsopgaven van administratiekantoren in de omgeving van Nijmegen.

Prijzen

Je wil uiteraard niet kiezen voor een accountant die het duurst is. Vandaar dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen op basis van de prijs. Weeg ook andere factoren mee in jouw keuzeproces.

Sommige accountants willen alle gegevens via mail geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt.

De ene administrateur heeft expertise in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een administrateur er binnen een jaar uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regelingen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het uit handen geeft.

Om een goede afweging te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze accountants een passende prijsopgave uitbrengen.

Informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor B. Willemsen bestaat al sinds 01-09-1989 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf naar boven halen onder het KVK-nummer: 10034041. Ook vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor B. Willemsen uit Nijmegen. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor B. Willemsen neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de complete bedrijfsadministratie ben je aan het juiste adres.

Administratiekantoor B. Willemsen
  • Graafseweg 244, 6532ZV, Nijmegen
  • 024 3730012
Branche
Boekhouder
KVK
10034041
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-09-1989
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders