error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor B. van Dun is een boekhoud ondernemer die jou kan helpen met de boekhouding.

Om voor jou geschikte kostenplaatjes in te zien van administratie specialisten in de regio van Hilvarenbeek laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiekantoor B. van Dun uit Hilvarenbeek? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Heb je iemand nodig voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor B. van Dun neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast bieden ze andere expertises zoals loonadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Informatie over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor B. van Dun bestaat al sinds 01-01-2008 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden op basis van het KVK-nummer: 17234707. Daarnaast zie je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Tarieven

We vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen op basis van de tarieven. Weeg ook andere aspecten mee in je beslissingsproces.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de administratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze partners een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een accountant er in minder dan een jaar uit omdat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Je hebt natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het uit handen geeft.

Administratiekantoor B. van Dun
  • Diessenseweg 59, 5081AG, Hilvarenbeek
  • 013 5052814
  • dunnetje@yahoo.com
Branche
Boekhouder
KVK
17234707
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-01-2008
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders