error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor B. Siewertsen is een administratie specialist die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Om voor jou geschikte offertes te bekijken van accountancy kantoren in de buurt van Egmond aan Zee laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiekantoor B. Siewertsen uit Egmond aan Zee? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een goede boekhouder bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor B. Siewertsen doet dit voor je, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de volledige bedrijfsadministratie zit je hier goed.

Over administratiekantoor

Administratiekantoor B. Siewertsen is opgericht in 01-10-2010 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden o.b.v. het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 51122464. Tot slot vind je op deze pagina meerdere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor een bedrijf die de hoogste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Kies niet alleen op basis van de kosten. Kijk ook naar andere factoren bij het beslissen.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een goede afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze boekhouders een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een accountant er in kortere tijd dan een jaar uit omdat zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en regelingen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.

Administratiekantoor B. Siewertsen
  • Eisenhowerstraat 1, 1931WH, Egmond aan Zee
  • 072 5062009
Branche
Boekhouder
KVK
51122464
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-10-2010
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders