error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratiekantoor B. Koster of een vergelijkbare accountant voor je kan doen?

Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende prijsopgaven van bedrijven in de omgeving van Woerden.

Meer weten over Administratiekantoor B. Koster uit Woerden? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Heb je iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor B. Koster kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook bieden ze verschillende expertises waaronder loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Over accountancykantoor

Administratiekantoor B. Koster bestaat al sinds 01-01-2003 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor naar boven halen onder het KVK-nummer: 30186021. Tot slot vind je hier andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor een bedrijf die de hoogste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Wel adviseren we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere aspecten bij het afwegen.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder heeft expertise in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze accountants in staat een juiste prijsopgave uit te brengen.

De meeste mensen halen de onkosten van een accountant er in kortere tijd dan 12 maanden uit omdat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het uitbesteed.

Administratiekantoor B. Koster
  • Leidsestraatweg 68L, 3443BX, Woerden
  • 0348-419646
Branche
Boekhouder
KVK
30186021
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2003
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders