Administratiekantoor B. Gerritsen is een administratie bedrijf die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Om op maat gemaakte offertes in te zien van accountants in de regio van Lelystad laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Meer over deze boekhouder

Administratiekantoor B. Gerritsen is geopend op 21-08-2008 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder naar boven halen op basis van het nummer dat bekend is bij de KVK: 32138939. Tot slot vind je op deze pagina meerdere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te maken. Zo zijn onze boekhouders in staat een juiste prijsopgave uit te brengen.

Meer weten over Administratiekantoor B. Gerritsen uit Lelystad? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Heb jij iemand nodig voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor B. Gerritsen kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast leveren ze verschillende specialismes zoals salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een administrateur er in kortere tijd dan twaalf maanden uit aangezien zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regelingen. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.

Prijzen

Je wil misschien niet kiezen voor een bedrijf die het minst goedkoop is. Dit is de reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Toch bevelen we je aan om niet enkel naar de prijs te kijken. Weeg ook andere factoren mee in je beoordeling.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene accountant is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.