error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Administratiekantoor B. Gerritsen of een vergelijkbare administrateur voor jouw kan doen?

Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van accountants in de regio van Lelystad.

Meer weten over Administratiekantoor B. Gerritsen uit Lelystad? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Een goede administrateur voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor B. Gerritsen kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de gehele administratie zit je hier goed.

Meer informatie over accountancykantoor

Administratiekantoor B. Gerritsen is geopend op 21-08-2008 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming vinden o.b.v. het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 32138939. Daarnaast vind je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

We vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Beslis niet alleen o.b.v. de prijs. Overweeg ook andere dingen bij het kiezen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de administratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze accountants een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan een jaar uit omdat zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en reglementen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.

Administratiekantoor B. Gerritsen
  • Karveel 37 20, 8231BT, Lelystad
  • 0320 244218
Branche
Boekhouder
KVK
32138939
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
21-08-2008
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders