error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Administratiekantoor B. Daamen of een andere accountant voor je kan doen?

Om goede prijsvoorstellen te bekijken van accountants in de regio van Roosendaal laat je jouw wensen achter in het formulier.

Lees hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor B. Daamen uit Roosendaal. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor B. Daamen neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Daarnaast bieden ze verschillende specialismes waaronder salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Over dit bedrijf

Administratiekantoor B. Daamen bestaat al sinds 01-11-2009 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het KVK-nummer: 20161733. Ook zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

We vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Beslis niet alleen op basis van de kosten. Kijk ook naar andere dingen bij het kiezen.

Sommige administratiekantoren willen alle informatie digitaal aangeleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo specifiek mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze partners in staat een passende prijsopgave voor te stellen.

De meeste mensen halen het bedrag van een administrateur er in kortere tijd dan 12 maanden uit omdat deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regels. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.

Administratiekantoor B. Daamen
  • Van Effenlaan 5g, 4707JG, Roosendaal
Branche
Boekhouder
KVK
20161733
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-11-2009
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders