Administratiekantoor B. Buwalda is een boekhoud ondernemer die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Vul jouw wensen in en krijg gratis prijsopgaven van accountants in de regio van Oudemirdum.

Over deze boekhouder

Administratiekantoor B. Buwalda bestaat al sinds 01-04-2002 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming opzoeken op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 01096278. Ook vind je op deze pagina meerdere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Om een goede afweging te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze accountants in staat een passende offerte voor te stellen.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor B. Buwalda uit Oudemirdum. Een administratiekantoor voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor B. Buwalda kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast leveren ze andere specialiteiten waaronder salarisadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

De meeste bedrijven halen de kosten van een boekhouder er in minder dan 12 maanden uit doordat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het uit handen geeft.

Kosten

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor een bedrijf die de meeste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou hulp biedt met matchen.

Toch adviseren we je om niet enkel naar het tarief te kijken. Weeg ook andere factoren mee in jouw beoordeling.

Sommige administratiekantoren willen alle informatie via de computer aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt.

De ene administrateur werkt voornamelijk met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.