error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratiekantoor Atina of een andere administrateur voor jouw kan betekenen?

Om op maat gemaakte offertes te bekijken van boekhoud ondernemers in de regio van Mechelen laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Zie hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Atina uit Mechelen. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een goede administrateur bij gebruiken? Administratiekantoor Atina kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook bieden ze meerdere specialiteiten waaronder salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Meer over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor Atina is opgericht in 01-01-1996 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 14052957. Tot slot vind je hier andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Tarieven

Wij snappen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Beoordeel niet alleen op basis van de kosten. Overweeg ook andere onderdelen bij het kiezen.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder heeft expertise in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze partners in staat een juiste offerte uit te brengen.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er binnen een jaar uit aangezien deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regels. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het uitbesteed.

Administratiekantoor Atina
  • Kleebergerweg 2, 6281NM, Mechelen
  • 043 4553420
  • atinaanita@cs.com
Branche
Boekhouder
KVK
14052957
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-01-1996
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders