Administratiekantoor Atina is een administratie expert die jou kan ondersteunen met de financiën.

Om op maat gemaakte offertes in te zien van administratie bedrijven in de omgeving van Mechelen laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Meer informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor Atina is opgericht in 01-01-1996 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming opzoeken onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 14052957. Daarnaast zie je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Om de goede afweging te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo specifiek mogelijk duidelijk te maken. Zo zijn onze partners in staat een juiste offerte uit te brengen.

Meer weten over Administratiekantoor Atina uit Mechelen? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een goede boekhouder voor nodig? Administratiekantoor Atina kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook leveren ze meerdere specialiteiten waaronder loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een administrateur er binnen een jaar uit omdat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor de boekhouder die het minst goedkoop is. Daarom is het zo dat Offerte.nl je helpt met matchen.

Wel raden we je aan om niet enkel naar het tarief te kijken. Weeg ook andere aspecten mee in je keuzeproces.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene accountant werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.