Meer informatie over wat Administratiekantoor A.Th. van Kesteren of een andere accountant voor je kan betekenen?

Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van accountants in de omgeving van Lisse.

Prijzen

Wij begrijpen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Selecteer niet alleen op basis van de prijs. Kijk ook naar andere onderdelen bij het beslissen.

Sommige bedrijven willen alle gegevens digitaal opgestuurd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt.

De ene accountant is gespecialiseerd in de administratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een boekhouder er in kortere tijd dan 12 maanden uit doordat deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regelgeving. Ook heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze partners in staat een passende offerte uit te brengen.

Meer over deze accountant

Administratiekantoor A.Th. van Kesteren bestaat al sinds 01-01-2012 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming vinden op basis van het KVK-nummer: 55358179. Daarnaast vind je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Meer weten over Administratiekantoor A.Th. van Kesteren uit Lisse? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een goede administrateur voor nodig? Administratiekantoor A.Th. van Kesteren kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook leveren ze andere specialismes zoals loonadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.