error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Astilla is een boekhoud ondernemer die jou kan ontzorgen met de financiën.

Vul jouw wensen in en krijg gratis offertes van administratiekantoren in de buurt van Lelystad.

Informatie over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor Astilla bestaat al sinds 17-12-2007 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming opzoeken onder het KVK-nummer: 32128612. Ook vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze boekhouders een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Astilla uit Lelystad. Heb je iemand nodig voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor Astilla kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast bieden ze meerdere specialiteiten zoals loonadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een accountant er in minder dan een jaar uit aangezien deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Ook heb je uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het uitbesteed.

Tarieven

Je wil misschien niet een keuze maken voor de boekhouder die de meeste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Toch adviseren we je om niet enkel naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere aspecten bij het kiezen.

Vele accountants willen alle administratie digitaal opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt.

De ene administrateur heeft expertise in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Administratiekantoor Astilla
  • Tjalk 30 73, 8232NH Lelystad
  • 06-28636025
  • m.splinter62@gmail.com
Branche
Boekhouder
KVK
32128612
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
17-12-2007
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders