error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Astilla is een boekhoud ondernemer die jou kan ondersteunen met de administratie.

Vul jouw wensen in en ontvang kosteloze voorstellen van administratiekantoren in de regio van Lelystad.

Meer weten over Administratiekantoor Astilla uit Lelystad? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Heb je iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor Astilla kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de volledige bedrijfsadministratie zit je hier goed.

Informatie over dit bedrijf

Administratiekantoor Astilla is geopend op 17-12-2007 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden o.b.v. het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 32128612. Ook zie je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor een bedrijf met het hoogste tarief. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Toch adviseren we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Neem ook andere factoren mee in je beoordeling.

Sommige administratiekantoren willen alle administratie digitaal geleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze bedrijven in staat een op maat gemaakte offerte uit te brengen.

De meeste mensen halen de onkosten van een boekhouder er binnen 12 maanden uit aangezien deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor Astilla
  • Tjalk 30 73, 8232NH, Lelystad
  • 06-28636025
  • m.splinter62@gmail.com
Branche
Boekhouder
KVK
32128612
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
17-12-2007
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders