error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Assen is een administratie expert die jou kan assisteren met de administratie.

Vul het formulier in en ontvang vrijblijvende voorstellen van boekhouders in de buurt van Assen.

Meer weten over Administratiekantoor Assen uit Assen? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een goede boekhouder voor nodig? Administratiekantoor Assen kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook bieden ze andere specialiteiten zoals loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Meer over dit bedrijf

Administratiekantoor Assen is opgericht in 01-03-2013 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor naar boven halen op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 66666627. Ook zie je hier andere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Kosten

We vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Wel raden we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere dingen bij het afwegen.

De meeste accountants willen alle administratie via de computer aangeleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze accountants in staat een op maat gemaakte offerte voor te stellen.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een administrateur er in minder dan twaalf maanden uit doordat deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en richtlijnen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.

Administratiekantoor Assen
  • De Boomgaard 16, 9408JB, Assen
Branche
Boekhouder
KVK
66666627
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-03-2013
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders