error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratiekantoor Anthony Peeters of een andere boekhouder voor jouw zaak kan doen?

Vul jouw wensen in en krijg gratis prijsopgaven van boekhouders in de buurt van Heerlen.

Zie hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Anthony Peeters uit Heerlen. Een administratiekantoor voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratiekantoor Anthony Peeters neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de totale bedrijfsadministratie kan je hier terecht.

Meer over deze accountant

Administratiekantoor Anthony Peeters bestaat al sinds 20-09-2005 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 14086472. Ook vind je in deze gids meerdere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Prijzen

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor een bedrijf met het hoogste tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Toch raden we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere aspecten bij het kiezen.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze boekhouders in staat een passende offerte uit te brengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een accountant er in kortere tijd dan een jaar uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regelgeving. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het uitbesteed.

Administratiekantoor Anthony Peeters
  • Fossielenerf 496, 6413MJ, Heerlen
  • 045 5228348
Branche
Boekhouder
KVK
14086472
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
20-09-2005
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders