error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratiekantoor Anny Meeuws of een andere accountant voor jouw kan betekenen?

Vul je gegevens in en krijg gratis offertes van administratiekantoren in de omgeving van Someren.

Meer weten over Administratiekantoor Anny Meeuws uit Someren? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een ervaren accountant bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor Anny Meeuws regelt dit, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de volledige administratie zit je hier goed.

Meer informatie over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor Anny Meeuws is opgericht in 01-05-1999 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder vinden op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 17241256. Ook zie je hier andere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Tarieven

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor een accountant die de meeste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Selecteer niet alleen op basis van de prijs. Weeg ook andere aspecten mee in je keuze.

Vele administratiekantoren willen alle gegevens digitaal aangeleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de administratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een goede keuze te maken is het dan ook handig om je wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze partners een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een administrateur er in minder dan 12 maanden uit aangezien deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regels. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.

Administratiekantoor Anny Meeuws
  • Sparrestraat 1, 5712ME, Someren
  • 0493 496096
  • anny-meeuws@hetnet.nl
Branche
Boekhouder
KVK
17241256
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-05-1999
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders