error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratiekantoor Annie Postma of een vergelijkbare boekhouder voor je kan betekenen?

Om passende prijsvoorstellen in te zien van administratie experts in Grou laat jij jouw details achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor Annie Postma uit Grou? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een ervaren accountant bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Annie Postma neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de volledige bedrijfsadministratie kan je hier terecht.

Meer over accountancykantoor

Administratiekantoor Annie Postma bestaat al sinds 27-10-2010 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het KVK-nummer: 51142368. Ook vind je hier meerdere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Prijzen

We vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Beoordeel niet alleen op basis van de kosten. Kijk ook naar andere aspecten bij het kiezen.

Sommige bedrijven willen alle gegevens via mail aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de goede afweging te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze bedrijven in staat een juiste offerte op te sturen.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een accountant er binnen 12 maanden uit aangezien zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Je hebt uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het uit handen geeft.

Administratiekantoor Annie Postma
  • Suderkade 16, 9001DG, Grou
Branche
Boekhouder
KVK
51142368
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
27-10-2010
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders