Administratiekantoor Anke is een boekhoud expert die jou kan assisteren met de boekhouding.

Vul jouw wensen in en ontvang kosteloze voorstellen van administratiekantoren in de omgeving van Megen.

Meer over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor Anke is opgericht in 15-04-2005 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken op basis van het KVK-nummer: 17176679. Ook vind je hier andere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk te maken. Zo kunnen onze partners een juiste offerte uitbrengen.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Anke uit Megen. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een goede accountant bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Anke neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Daarnaast leveren ze andere specialiteiten zoals salarisadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een administrateur er in kortere tijd dan 12 maanden uit aangezien deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelingen. Je hebt uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het uitbesteed.

Kosten

We begrijpen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou hulp biedt met matchen.

Wel bevelen we je aan om niet enkel naar het tarief te kijken. Weeg ook andere dingen mee in jouw keuzeproces.

Vele boekhouders willen alle informatie via mail opgestuurd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt.

De ene boekhouder werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.