Administratiekantoor André Jongen is een boekhoud specialist die jou kan helpen met de financiën.

Om passende offertes in te zien van boekhoud specialistes in Maastricht laat je jouw details achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor André Jongen uit Maastricht? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Ben je op zoek naar iemand voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor André Jongen kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de volledige bedrijfsadministratie ben je aan het juiste adres.

Over administratiekantoor

Administratiekantoor André Jongen is geopend op 01-12-2012 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 56568630. Tot slot zie je in deze gids andere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Tarieven

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor een bedrijf met het minst lage tarief. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Selecteer niet alleen o.b.v. de prijs. Neem ook andere factoren mee in jouw beslissingsproces.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant is gespecialiseerd in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze partners een passende offerte uitbrengen.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er in minder dan twaalf maanden uit omdat zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelingen. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het uitbesteed.