error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Andijk is een administratie bedrijf die jou kan helpen met de boekhouding.

Vul je gegevens in en ontvang kosteloze offertes van boekhouders in de buurt van Andijk.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Andijk uit Andijk. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor Andijk kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook bieden ze verschillende specialiteiten waaronder salarisadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Over administratiekantoor

Administratiekantoor Andijk is geopend op 01-08-1996 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming naar boven halen onder het KVK-nummer: 63257610. Tot slot vind je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Kosten

Je wil misschien niet kiezen voor een accountant met het minst lage tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Wel raden we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Weeg ook andere factoren mee in je beslissingsproces.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze partners een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

De meeste mensen halen het bedrag van een administrateur er in kortere tijd dan 12 maanden uit doordat deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regels. Je hebt natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor Andijk
Branche
Boekhouder
KVK
63257610
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-08-1996
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders