error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor AN-KO is een boekhoud specialist die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Vul het formulier in en krijg gratis voorstellen van administratiekantoren in de regio van Winterswijk Huppel.

Lees hier alle details en reviews van Administratiekantoor AN-KO uit Winterswijk Huppel. Heb jij iemand nodig voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor AN-KO kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de totale boekhouding zit je hier goed.

Meer informatie over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor AN-KO is opgericht in 01-01-2008 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming vinden onder het Kamer Van Koophandel nummer: 27311966. Tot slot zie je op deze pagina meerdere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Kosten

Wij vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Beslis niet alleen o.b.v. de kosten. Overweeg ook andere dingen bij het kiezen.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze accountants een passende offerte uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een accountant er in minder dan 12 maanden uit doordat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Je hebt uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor AN-KO
  • Vredenseweg 125, 7105CC, Winterswijk Huppel
  • 06-18481368
  • www.an-ko.nl
  • info@an-ko.nl
Branche
Boekhouder
KVK
27311966
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2008
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders