Erachter komen wat Administratiekantoor Amsterdam (Aka) B.V. of een vergelijkbare administrateur voor jouw zaak kan betekenen?

Vul jouw wensen in en krijg kosteloze offertes van administratiekantoren in de regio van Amsterdam.

Over deze accountant

Administratiekantoor Amsterdam (Aka) B.V. bestaat al sinds 01-01-1997 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen op basis van het KVK-nummer: 33288044. Tot slot vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze partners een passende offerte uitbrengen.

Zie hier alle details en reviews van Administratiekantoor Amsterdam (Aka) B.V. uit Amsterdam. Kan je iemand gebruiken voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor Amsterdam (Aka) B.V. kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de complete administratie ben je aan het juiste adres.

De meeste mensen halen de onkosten van een administrateur er in minder dan 12 maanden uit omdat deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en reglementen. Je hebt natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet kiezen voor de boekhouder met het hoogste tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Toch adviseren we je om niet alleen naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere dingen bij het afwegen.

Sommige boekhouders willen alle informatie digitaal aangeleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt.

De ene accountant is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.