error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Amsterdam (Aka) B.V. is een administratie bedrijf die jou kan assisteren met de boekhouding.

Om passende prijsvoorstellen in te zien van boekhoud specialistes in de buurt van Amsterdam laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Lees hier alle details en reviews van Administratiekantoor Amsterdam (Aka) B.V. uit Amsterdam. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een goede administrateur voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Amsterdam (Aka) B.V. regelt dit, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook leveren ze meerdere specialismes zoals salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Informatie over accountancykantoor

Administratiekantoor Amsterdam (Aka) B.V. bestaat al sinds 01-01-1997 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf naar boven halen onder het KVK-nummer: 33288044. Ook zie je in deze gids meerdere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Kosten

Je wil misschien niet een keuze maken voor het administratiekantoor die het duurst is. Dit is de reden dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Beslis niet alleen o.b.v. de prijs. Weeg ook andere aspecten mee in jouw beslissingsproces.

Sommige boekhouders willen alle informatie via mail opgestuurd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder werkt vooral met de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze boekhouders in staat een op maat gemaakte prijsopgave uit te brengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een administrateur er in minder dan een jaar uit doordat zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf niet doet.

Administratiekantoor Amsterdam (Aka) B.V.
Branche
Boekhouder
KVK
33288044
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-1997
Medewerkers
4

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders